lunes, 28 de octubre de 2019

Dia mundial del inventor
El 9 de novembre es el día del inventor i vinc a explicar-vos 5 objectes de la vida quotidiana.
Telefon mobil:
 Va ser creat per Martín Cooper en 1973,és un aparell indispensable en l'actualitat; però la seva popularització ha estat un fenomen molt recent. Al principi el telèfon mòbil només podia ser usat en vehicles per la seva grandària, reduint-se posteriorment a una unitat portàtil, i finalment a la mida de butxaca que utilitzem avui dia.
Resultado de imagen de movil
Cámara de fotos:
Va ser creada per Steven Sasson,Una càmera de fotos és un dispositiu utilitzat per fer fotografies o fotografies. És un mecanisme antic per projectar imatges, en el que una habitació sencera exercia les mateixes operacions que una càmera fotogràfica actual per dins, amb la diferència que en aquella època no hi havia possibilitat de guardar la imatge llevat que aquesta es tracés manualment.
Resultado de imagen de camara +
Mirall:

El mirall com el coneixem es va originar fa aproximadament 200 anys a Alemanya. El 1835, el químic Justus von Liebig,un mirall és un objecte que reflecteix la llum de tal manera que, per la llum incident en algun rang de longituds d'ona, la llum reflectida conserva moltes o la majoria de les característiques físiques detallades de la llum original, anomenada reflexió especular.
Resultado de imagen de espejo
Peine:
Va ser creat per Alexander Parkes en 1861,la pinta és un estri pla amb pues que serveix per arreglar, desembolicar i netejar el cabell o altres fibres. Hi ha diferents models, que varien en el nombre i gruix de les pues, que segons el tipus de cabell o fibra que es desitgi arreglar.
Resultado de imagen de cepillo de pelo
Llit:
Van sorgir a la fi de segle XIX, quan l'alemany Heinrich Westpha.
El llit és un moble que tradicionalment s'empra per dormir o descansar, que està condicionat per un matalàs, per brindar la comoditat que necessita qualsevol descans i també per altres accessoris com ara llençols, mantes, encoixinats i coixins, entre els més comuns.
Resultado de imagen de cama PARA QUE SIRVE

No hay comentarios:

Publicar un comentario