jueves, 16 de enero de 2020

La informacio al poder
 Noticia internacional: 
Perú deporta a sis turistes per defecar i fer danys a Machu Pichu:
La Direcció de Cultura de Cusco ha confirmat la caiguda d'una pedra i la troballa d'excrements a la zona protegida, segons l'agència Andina. El Govern regional ha recordat a tots els visitants que estan obligats a protegir i respectar el patrimoni.
Noticia Nacional:
Els 'comuns' anuncien una supergira de el ministre Castells per visitar en tres mesos totes les universitats espanyoles:
El nou ministre d'Universitats, Manuel Castells, va a iniciar en els pròxims dies una supergira en què pretén visitar en només tres mesos totes les universitats d'Espanya per parlar amb el professorat, els estudiants i les autoritats acadèmiques. Són mig centenar de campus públics i una trentena de campus privats que portaran a l'sociòleg, a punt de complir 78 anys, a seguir una agenda de vertigen si vol veure'ls totes. És la primera mesura que adoptarà el seu petit ministeri, que, a l'estar les competències transferides a les comunitats autònomes, poques coses pot fer més enllà de reunir-se amb el sector i aprovar una nova llei universitària. L'anunci no ha vingut de el ministre en persona, sinó per boca de Gerardo Pisarello, secretari primer de la Mesa de Congrés i diputat d'En comú Podem, que no té responsabilitats en matèria educativa però és la persona que va proposar a Castells i un dels seus principals valedors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario