jueves, 9 de abril de 2020



Les Maldives       
A mi la veritat esque m´agradaria molt viatjar a les Maldives.
Setmana: del 7 al 14 d´abril una setmana completa.
Guia:
  • Atol Ari a Maldives: alguna cosa increïble en la illes de les Maldives són les seves aigües cristal·lines, la qual cosa es deu al fet que es troben lluny de la contaminació per estar enmig de l'oceà.
  • No et vagis de la platja abans del cap vespre: no per res eh, però les postes de sol de les Maldives són una fantasia. Però tampoc et vagis a la nit. A veure, no estem dient de viure a la platja: pots tornar a l'hotel, donar-te una dutxa, sortir a sopar ... però després torna a prop de la mar i mira cap amunt sorpresa! Al no tenir gairebé contaminació lumínica, les nits de les Maldives estan plenes d'estrelles.Aquests es el consell que ens donen els habitants de les Maldives.
  • Visitar totes les platges posibles,per poder observar taurons.
  • Tenir la oportunitat de bucejar.
  • Coneixer una mica la seva cultura ja que es un país musulma,i hauran moltes coses que jo nose,i sería molt interessant.
Dia 7:Com sera el primer dia i hem arribat,estarem una mica cansats,perquè el vol es molt llarg,al ser el primer dia arribarem mes o menys per la tarda,aixi doncs ens allotjarem a l´hotel,i descarregarem,arribarem sobre las 19:00 de la tarda,llavors ens dutxarem tots,ens arreglarem,i anirem a sopar a algún restaurant que estigui a prop,quan acabem de sopar,anirem a la platja que tuinguem mes a prop de l´hotel y aprofitarem per veure les maravelloses estrelles.
Dia 8:Ens aixecarem i esmorzaren,després d´aixo ens posarem els bikinis y els banyadors,i anirem a visitar una platja nomenada Maafushi,a 2 hores de male,per anar a la platja agafarem un ferri que ens portara directament,a l´hora de menjar anirem a menjar a un restaurant d´alla a prop,i després de menjar,tornarem a la platja,i ens quedarem fins les 7 o aixi,per veure el fantastic cap vespre de les maldives,després d´aixo tornarem en ferri a l´hotel on ens allotjem,ens dutxarem,pero avui soparem a l´hotel i després tornarem a veure les estrelles qui vulgui.
Dia 9:Ens aixecarem,esmorzarem com cada dia,ens dutxarem i anirem a pasar al dia a la ciutat de Malé,així podrem descobrir la seva cultura,podrem visitar llocs destacat de Malé,i comprarem records,i alguna peça de roba,per tenir records d´aquest magnific viatge.dinarem i soparem per Malé,y per la nit sobre les 00:00 arribarem i ens posarem alguna pel·licula per veure tots.
Dia 10:Aquest dia anirem a diferents platjes per poder veure algun que altre tauro,i si tenim la oportunitat banyarnos amb els taurosn,mejarem a l´hotel,sobre les 19:00 veurem la posta de sol y després d´aixo anirem a l´hotel ens dutxarem,ens posarem guapos i anirem a sopar fora.
Dia 11:Farem un excursio,per poder bucejar com diu el fullet de les maldives:Illa Dhigurah (Atol Ari): llar d'una de les majors platges de les Maldives, l'illa Dhigaurah s'ha convertit en un enclavament de busseig. Situat al punt més meridional de l'atol Ari, les aigües que envolten aquesta illa són perfectes per al elusiu tauró balena.Podrem veure milers de peixos i especies diferents.
Dia 12:Al mig dia farem Immersió lleugera, dofins i tortugues,per la tarda aprofitarem l´hotel,bueno hotel la casa on ens allotjem que es aquesta:

i disfrutarem de tot una mica.
Opiniones - JA Manafaru 5* - Male | Voyage Privé
Dia 13:Anirem a fer una ruta de platjes,i visatarem las poques que ens queden,disfrutarem tots en familia,ja que sera l´ultima dia al paraís,soparem fora i veurem per ultim cop les precioses estrelles que es veuen alla.
Dia 14:El final del nostre viatge esta arribant,ens aixecarem i darem tots les nostres maletes,quan acabem deixarem el nostre hotel,i anirem a una ciutat que esta a prop de l´aeroport,donarem una volta per la ciutat i dinarem en algun restaurant,i finalment sobre les 18:00 agafarem l´avió per tornar a Barcelona.
Espero,que algun dia,aquests somni es compleixi.
Viajar a Maldivas: Guía 2020 - Directia Travel

No hay comentarios:

Publicar un comentario